Qingzhou stad Huashun productie Co., Ltd werd opgericht in 23 November 2009, dat de residentie is gelegen in de stad van Port Qingzhou City East zomer dag logistiek A1 landbouwmarkt gebied op de 6e. Het maatschappelijk kapitaal van een miljoen yuan. Het meetbereik van kunststof in vellen, meststoffen, chemische producten (met uitzondering van gevaarlijke goederen). Boerderij machines verkoop, import en export van goederen.

Momenteel Huashun Division in Qingzhou Hua Shun productie Ltd., Qingzhou Hua Shun productie Co., Ltd., Hebei tak, Qingzhou Ltd. Dalian Hua Shun productie kantoren en partnerbedrijven in andere delen van het bedrijf.

Het bedrijf voornamelijk bezig sulfaat, samengestelde meststof, ureum, monoammonium fosfaat, het bedrijf vast te houden aan de bedrijfsfilosofie "klant eerst doorgaan". Producten en verscheidene grote binnenlandse ondernemingen hebben jarenlange lactam partnerschap, cokes, ammoniumsulfaat deeltjes geëxtrudeerde producten jaaromzet van ongeveer 40 miljoen ton, met verkoop jaarinkomen van ongeveer 280 miljoen yuan, sinds haar oprichting, is uitgegroeid tot de marktleider, op dit moment, het bedrijf dat actief is in goede conditie en vooruitzichten voor ontwikkeling, geleidelijk uit te breiden van de omvang van de operatie.