Ammoniumsulfaat: Profiteren ecologische stabiliteit

Op 11 December, de ammonium sulfaat markt stal. Shanxi ammonium wijdverbreide prijs 500 ~ 550 Yuan (t price, hetzelfde hieronder), vergeleken met de vorige maand, stijgt 30 ~ 50. Op dit moment, winter boot, samengestelde meststof plant en grondstoffen aanbestedingen is ook niet ideaal, ureum, een neerwaartse trend, maar als een van de varianten van stikstofhoudende meststoffen ammoniumsulfaat relatief stabiel was, dit is de reden waarom? Enquête bleek dat eigenschappen van ammoniumsulfaat kunstmest, maar hun productie, capaciteit, prijzen en meer gelden aan de milieu-impact van deze eigenschap.

Capaciteit en bescherming van het milieu

"China's productie werd voor het eerst gebruikt in ammoniak en zwavelzuur en ammoniumsulfaat, maar 'Twaalf-Five', met de versnelling van de nationale bescherming van het milieu, energiebesparing en emissiereductie, steeds groter deel van ammoniumsulfaat bijproduct. Binnenlandse productie van ammoniumsulfaat bijproduct van bijna alle kwam uit andere industrieën, zodat het kan worden aangeduid als dochteronderneming industrieën. Bijproduct van de belangrijkste bron voor caprolactam, coking plant bijproduct, bijproduct van energiecentrales, chemische fabrieken geproduceerd en cyanuric zuur bijproduct van de vijf categorieën, totale jaarlijkse productiecapaciteit van 12,5 miljoen ton. "Shandong-Hong Liu Tao op de industrie-groep chemische analyse, zei.

"In 2012, ammonium sulfaat productie komt hoofdzakelijk van de kolen industrie in ons land. Caprolactam coking-grade niveau en andere niveaus van rond, en 52% en 18% ammonium sulfaat productie. In de afgelopen jaren, met de toenemende vraag naar milieuvriendelijke, verzoeting, chemische ontzwavelen van macht zo een groot aantal FGD gebouwd bijproduct ammonium sulfaat productie verhoogd, dus Coke rang, caprolactam rang schalen en op andere niveaus van capaciteit om 4:4:2. "Industrieanalisten zeggen.

Industrie insiders zei, met steeds strengere bescherming van het milieu, elektriciteitscentrales en chemische fabriek ontzwaveling bijproduct ammonium sulfaat productiecapaciteit zal blijven toenemen.

Prijzen rand milieuvriendelijke

In 2015, met de verhoogde bescherming van het milieu, mislukt geschiedde het groene Coke ondernemingen heeft geleden onder een meer ernstige schorten productie voor rectificatie, een paar kleine cokes ondernemingen werden gedwongen productie stop te zetten en ijzer- en staalindustrie, vermindering van de vraag naar Coke, coke ondernemingen worstelen beperkte productie runs. Coking-plant huishoudelijke tarieven van ammoniumnitraat niveaus zijn relatief laag, met name laat in augustus en begin September, Hebei bedrijven tarief in en rond Coke slechts 20% ~ 70% voor een periode van ongeveer de helft een maand; 10-11 maand, grote coking ondernemingen van minder dan 85%. "Cokes ondernemingen productie, ammoniumsulfaat en lage productie. Bedrijven overleven als cokes stoer, wanneer uitgaande van de licht-donkerscheiding of beperken van de productie van berichten in de cokesfabriek, ammonium sulfaat prijzen zullen stijgen. "Industrieanalisten zeggen.

Uitvoer gestegen vanwege milieu

"De structuur van de consumptie is de belangrijkste export van ammoniumnitraat, meststoffen en metalen. In majeur wordt rechtstreeks, extrusie, granulatie en gebruikte in kunstmest, de productie van kunstmest, weinig gebruikt in de geneeskunde, textiel, leder en zo verder. Als een stroom van kunstmest, ammoniumsulfaat is ook genieten van sommige preferentiële beleid van de kunstmestindustrie, zoals tariefconcessies, enzovoort; en in termen van en importeren en exporteren van beleid, ammoniumsulfaat is van milieuvriendelijke producten, sterk ondersteund voor belastingvrije exporteren de ammonium sulfaat industrie ontwikkeling. Ammoniumsulfaat uitvoer worden voornamelijk geëxporteerd naar Zuidoost-Azië en andere regio's, de binnenlandse productie aanzienlijk toegenomen en de vraag van de internationale markt, meer export. Export naar verwachting in 2015 of de binnenlandse productie van 50% ~ 60%. Uitvoer tot op zekere hoogte, verlichten de tegenstrijdigheid tussen vraag en aanbod en de prijzen opgeblazen. "Industrieanalisten zeggen.

Vanaf 1 December 2008, de staat een beleid van nul-tarief is van toepassing op ammonium sulfaat uitvoer, is een van de weinige nul-tarief producten in kunstmest producten. Ammoniumsulfaat export handhaaft gestage groei in China in de afgelopen jaren, met name in 2015 ammoniumsulfaat uitvoer prijzen stegen. Volgens de douanegegevens van de, in januari-oktober, China's cumulatieve export 4.1503 miljoen ton van ammonium sulfaat, omhoog van 3.2983 miljoen ton in 2014 1 oktober 852.000 ton, een stijging van 25.83% en ammonium in januari-oktober dit jaar gemiddelde export prijs $ 132, 126.33 van 5.67 dollar in dezelfde periode vorig jaar, of 4,49%.

Analyse van de industrie, ammoniumsulfaat profiteert van milieuvriendelijke producten, meer steun van de uitvoer van het nationale beleid inzake de bescherming van het milieu-industrie. Ammoniumsulfaat kunnen uit markt onafhankelijk van de andere soorten vet.