Ammoniumsulfaat: Pas op voor hoog risico

Vanaf 9 oktober, de marktprijs van binnenlandse ammonium sulfaat steeg tot 580 ~ 640 triljoen yuan (t price, hetzelfde hieronder), of 7% procent hierboven, en een deel van de opwaartse trend in de regio. Dit is sinds September sinds het begin van de continue ronde van rally. Einde van de meststof in de herfst, de winter is nog niet gestart, verschillen in de industrie begon. Volgens de China chemische industrie news reporter, is nationale overmorgen handelaren gericht op aanbestedingen gekomen om een einde, de meeste fabrikanten in een staat van lage voorraden. Toename van downstream volgorde, fabrikanten het achtervolgen van een zeer sterke intentie. Veteranen zei de recente grote export-afhankelijke, kunnen leiden tot verhoogde onzekerheid, in combinatie met het herstel van de binnenlandse vraag is nog niet te dwingen en kooplieden van negatieve factoren zoals voorraad zou meer winstnemingen moeten op hun hoede voor toekomstige hoge ammonium sulfaat. Echter vanwege beperkte huidige verhandelbare goederen, hoge is niet waarschijnlijk dalen scherp, terwijl de handelsvolumes zonder versterking, en verschijnt niet opnieuw de scherpe stijging van de mei.

Exporteren van afhankelijkheid meer onzekerheden verhogen

Volgens de statistieken uitvoer augustus Chinese van ammoniumsulfaat, tot 544,400 ton, roos 85,4%, een stijging van 115,2%. Terwijl in de militaire parade, dubbele achtergrond, productie-ondernemingen en beperkte productie, veroorzaakt productie en geïntegreerde in September krap aanbod, die getriggerd wordt in September de belangrijkste motor van deze continue rally.

Volgens een handelaar zei Jiangsu in September, de meeste van de bronnen in de kooplieden magazijn, en plannen in oktober de export, uitvoer zal naar verwachting meer dan 600.000 ton, meer dan 85% van de totale binnenlandse productie. Eenmaal het export-plan als geplande, voorwaarde voor haar binnenlandse valuta aanbod krap blijven zal, dat is de factor van de belangrijkste ondersteuning van de markt blijft hoog.

Echter als gevolg van het aandeel van de grote export van binnenlandse productie, eenmaal de buitenste schijf wijzigen of haven transport, vraag en andere negatieve factoren, zal een grote impact op de binnenlandse markt, die meer begaan is hoog in de industrie zal uitgegroeid tot een van de belangrijkste redenen. Daarom aandacht wordt geschonken aan de ammoniumsulfaat exporteert deze maand, pas op voor hoog risico.

Herstel niet te dwingen hoge binnenlandse vraag bleef stijgende weerstand

Het is wel verstaan dat de nuttige toepassing van kunstmest, industrie sinds 1 September met de waarde BTW, ondersteund door stijgende kosten, producenten van en handelaars in eind augustus om te voorkomen dat de extra kosten, voor de ammonium sulfaat prijzen actieve orders. Meststof fabriek in begin September begon te trekken van citaten, dus September ammoniumsulfaat fabriek verzonden zijn meestal vroeg bestellingen. Terwijl onder de invloed van complexe BTW, stijgende markt transactiewaarde kromp, maar oktober exportorders vraag, kunstmest bedrijven in prijs stijgt na de single is niet veel, handelaren make-up een enkele slechte enthousiasme, fabrikant om het schip een beetje druk.

Shandong, Anhui en andere bedrijven van de meststof gezegd door laat vallen kunstmest, had van de winter niet te beïnvloeden nu belasting niet hoog is. Terwijl de huidige industrie hebben niet bereikt de verwachte operationele tarief, dus de oktober markt relatief zwakke ondersteuning van het verzoek.

Een andere verslaggever geleerd uit de caprolactam bedrijfsleven in oktober, en nieuwe capaciteit op de markt. Indien verhoogd aanbod van ammoniumsulfaat, de toekomst blijven stijgen zal ook vorm een bepaalde weerstand, waarschijnlijkheid van hoge en volatile.

Kooplieden voorraad zou zijn meer gericht op de scheepvaart zullen slecht

Verslaggevers van Shandong, Liaoning en andere plaatsen geleerd handelaren, kooplieden in de haven op presenteren aanzienlijke verhoging in voorraad, voornamelijk exporteren orders in oktober en sommige bedrijven van de meststof. Volgens de voorraad plan is handelaren grote aankoop onwaarschijnlijk voorlopig. Fabrikanten markttransacties optreden hoge prijzen en handelaren verzette lang en korte impasse, de binnenlandse markt ook verschijnen in de gehele differentiatie.

Als delen van Shandong, Shanxi heeft tekenen van zwakte in de markt, en verkocht goed in het noordoosten, en de prijs is stevig. Voornamelijk te wijten aan het weer, winter is nog enige tijd weg in het zuiden, heeft geen grote aankoop plannen, begon vroeg in het noordoosten had winter plannen, wat leidt tot warme en koude differentiatie in de regionale markt. Maar port uit de huidige situatie van de voorraad, deze bestanden als ze met succes exporteren kunnen, zou er geen druk op de binnenlandse markt, overwegende dat zwakke uitvoer, one-way concentreren zendingen vanuit het vasteland kunnen raken de markt, leidt tot de hoogtepunten van de markt, dat is momenteel de belangrijkste oorzaak van de markt Let op.

Weergaven: potentieel van de vermindering van de druk van de markt

Shandong Hong gij chemische naam van de afdeling van de analyse van groep business: bestaat uit bijproduct van caprolactam, ammoniumsulfaat bijproduct van de cokesfabriek, waar de caprolactam ammoniumsulfaat productie productie zo goed gericht. Meer recente caprolactam productie van nieuwe apparaten, de algehele operationele tarief van minder dan 60%. Shandong Haili, Shijiazhuang chemische vezel, Luxi chemische, Shandong Fangming chemische caprolactam ammoniumsulfaat geproduceerd accounting voor een groot deel van de noordelijke markt. Shijiazhuang, Shandong Fangming, Luxi chemische prijzen in 700 ~ 720 (ton, hetzelfde hieronder) vervaardigd liquide middelen; minder Shandong Haili kwaliteit, de prijs van de fabriek voor 670 ~ 700 Yuan. Coking-grade ammoniumsulfaat 680 ~ 700 fabriek in medio September hoogtepunten helemaal tot 600 ~ 620 Yuan op 7 oktober rang caprolactam ammoniumsulfaat gevormd in de geest van de marktdruk, druk trend nauwelijks worden geminimaliseerd.

Onderneming of gereduceerde prijs

Analist Xu Lijuan ammoniumsulfaat: onder de invloed van het fiscaal beleid, kunstmest seizoen eerder dan die van tarwe dit jaar tot het einde van augustus, September, new deal enkelen, vooral voor de scheepvaart. Na half September trekken de binnenlandse meststof meststoffen te sluiten in de herfst, de mest en de onderneming operationele tarief gestaag daalde, gefnuikte aankopen van ammoniumsulfaat. Hoewel sommige handelaren het verhogen van de prijzen, maar lagere vraag niet te dwingen, ammonium sulfaat markt zwakte vervagen. Voordat de nationale dag vakantie, wil lagere downstream operaties, aanschaf van licht. Sectie om duidelijke inventaris en sommige Coke en ondernemingen opzet duidelijk, laat het schip actief. Voordat de slechte sfeer, is vol van ammoniumsulfaat markt, depressief zwakke neergang vraag veroorzaakt door hoge prijzen. Shandong hualu-hengsheng ammoniumsulfaat cokeskolen prijzen 29 September 20, wij bieden 500 Yuan. Op 30 September bieden de zwarte kat coking beneden 30 yuan, we 550 Yuan. Sommige high-end verzending voor de order. Korte termijn thuismarkt ammoniumsulfaat of kansarmen en er is een mogelijkheid van prijs.