Ammoniumsulfaat in de vier Fast-track

In de afgelopen jaren is het ammonium sulfaat industrie in China snel groeit. Volgens onvolledige statistieken, in 2013 de cokeskolen industrie, caprolactam, power totaal ammoniak proces van ontzwaveling en ammoniumsulfaat productie in het voorgaande jaar meer dan 6 miljoen ton, meer dan 48% heeft bereikt. Als uitgang blijft groeien, en tempo van transformatie en upgraden, ammonium sulfaat industrie momenteel vier uitstekende eigenschappen heeft, heeft een snelle kwaliteit groei snelle groei van de productie, snelle zoneoverdracht, verkeer van "vier" kanalen ingevoerd.

Kwaliteit upgrade

Xinhua geleerd van de China cokeskolen industry association, ammoniumsulfaat is voornamelijk uit cokeskolen ondernemingen in China in de jaren vóór 2012, 50% procent van de totale productie. Relatief lage kwaliteit van hun producten, sommige producten zelfs met slechte geur, kleur concept, en laag, bemesting, en lijden een bepaalde invloed op de uitvoer. Rang beter caprolactam ammoniumsulfaat worden geëxporteerd en high-end toepassingen de focus van en winstmarges met cokes producten hebben een diepe kloof.

Beïnvloed door dit, lokale cokeskolen bedrijven om te voldoen aan de behoeften van de markt, de intensiteit van onderzoek en ontwikkeling verhogen en verbeteren voortdurend onze technologische niveau. Nu cokes ondernemingen van andere doorbraak van technieken, Shandong en Hebei, productkwaliteit aanzienlijk toegenomen en export begon te verhogen. Bovendien, in de afgelopen jaren met de toename van nieuwe caprolactam project bijproduct ammonium sulfaat productie heeft ook zijn toegenomen.

Snelle productiegroei

Volgens statistieken van de vereniging van de industrie van China's stikstofhoudende meststoffen tonen aan dat in 2009, ammonium sulfaat productie en capaciteit van 3 miljoen ton, 2,8 miljoen ton, respectievelijk. In 2013, de nationale productie van meer dan 6 miljoen ton ammoniumsulfaat, voornamelijk uit cokes, caprolactam, macht ammoniak ontzwavelen, chemische afvalwater industrie, opbrengst een stijging van 114% meer dan 4 jaar, productie en verkoop snel zijn gegroeid.

"Vanwege de verkoop status van caprolactam is zeer goed, en de meeste invoer van caprolactam in China een paar jaar geleden, staat steunen om te voldoen aan de binnenlandse vraag, fabrikanten zijn actief expansieproject." Een industrie-deskundige vertelde verslaggevers.

Zoneoverdracht

Verslaggevers geleerd door het onderzoek van de onderneming vóór 2013, bezetten de binnenlandse productie van ammoniumsulfaat 80% Coker, caprolactam uit twee grote industrieën, vooral in het zuiden. Met het versnelde proces van de ontwikkeling van het noordwesten van China, ten noordwesten van ammoniumsulfaat overdracht van stijgende trend.

Volgens rapporten, vanwege de belangrijkste productiegebieden van Zuid-Afrika voor de productie van ammoniumsulfaat fabrieken van grondstoffen, de levering van grondstoffen en vervoer handiger, afhankelijk van grootte van zeldzame aarden samengestelde meststof en productie gebieden, vorming van een voorziening-productie-sales (inclusief export) een lange keten.

Markt snel

Datang internationale hexigten van Binnen-Mongolië lichtgas naamloze vennootschap ammoniumsulfaat Verkoopmanager Liu Jie geïntroduceerd, is nu voltooid of onder bouw project toekomstige productie van ammoniumsulfaat is groot, de meeste van het project met een jaarlijkse productie van 400.000 ton of meer, gezien de beperkingen van de logistiek en vervoer, bedrijven steunen de bouw van de spoorweg vervoer kanaal. De uitgang vooral in Xinjiang ammoniumsulfaat concentratie of distributie basis gewijd aan de ontwikkeling, door de spoor- en snelweg transport naar Oost-China, Centraal-China en poorten voor snel bewegende. Dichter bij de haven business, gebouw stoom, vervoer over zee, gecombineerd vervoerspatronen geëvolueerd, niet alleen logistiek om kosten te verminderen, is te begrijpen van het snelle ritme van logistiek verkeer Foundation.