Ammonium sulfaat prijs

Basisinfo

Model NO.:AS-01Indeling: stikstof kunstmest
Type: Quick releaseUiterlijk: poeder
Type: Ammmonium sulfaatCAS No.:7783-20-2
EINECS-No.:231-984-1Andere namen: ammoniumsulfaat
Merk: XingYuanSpecificatie: ISO 9001 SGS
Herkomst: ChinaHS Code: 310221000

AMMONIUMSULFAAT
Bedrijf target:

Ons bedrijf is opgericht in 2009 jaar, we doen voor de verkoop van de meststof is 7 jaar, hebben een professionele serviceteam.
Onze fabriek en pruducten verstreken de ISO9001, CQC, SGS en andere internationale certificeringen.
Ons bedrijf is een van de grootste chemische compay in china.
Onze fabriek hebben een professioneel team van QC, inclued QE, QA, IQC, IPQC, FOC enz.
Onze MOQ is klein, kleine orders kan accepteren.

Wij werken samen met grotere internationale scheepvaartmaatschappijen, om de veiligheid van goederen en sneller vervoer.
Productbeschrijving:
Ammoniumsulfaat is onze een van de beste producten werken wij samen met Chinaand #39; s grootste en beste chemische fabriek, de fabriek gebruik het beste productieproces, de beste professionele management en de gestandaardiseerde productie modus, kunnen blijven leveren producten van hoge kwaliteit, wij hebben vastgesteld dat sommige grote magazijnen in vele delen van China, zorgen altijd een ruim aanbod aan gasten. Hebt u eventuele behoeften, don aarzel dan niet om contact met mij, Bedankt

Ammoniumsulfaat als fysiologische zure organische stikstof kunstmest, wordt meestal gebruikt in tarwe, maïs, zoete aardappelen, rijst, katoen, hennep, fruitbomen, groenten en andere gewassen. Ammoniumsulfaat is geen kunstmest met chloride-ionen, het is geen schadelijke effecten op gewassen en bodem

Onze diensten:
1 ons bedrijf is een van de grootste meststof handel compay in china, hebben een ruim aanbod.
2. Wij bieden u de concurrerende prijs.
3. Wij bieden u de beste kwaliteit.
4. kunnen wij u de meest professionele service.

ItemFirstgradeFirstgrade
N21% min20.5%min
Moiture0.3%Max1.0%Max
H2SO40.05%Max0.2

Ammoniumsulfaat markt is sterk, er zijn twee redenen:

Een is de herfst meststof productie start-up in China, ammoniumsulfaat voornamelijk gebruikt wordt als grondstoffen voor de productie van samengestelde meststof en val gewassen meer plantte en wellicht fruitbomen bemesten, meststof in de herfst is de tweede helft van een reden met een meststof, samengestelde meststof groter, met de start van de herfst meststof groter, met de start van de herfst meststof productie , de vraag van ammoniumsulfaat in groeien.


Twee is de export situatie is goed, dit jaar Chinaand #39; s export van ammoniumsulfaat is beter, een groot aantal ammoniumsulfaat uitvoer, vermindering van de druk van de levering van de binnenlandse markt, de prijs van ammoniumsulfaat ook gevormd een bepaalde steun.


Maar omdat in de afgelopen jaren, Chinaand #39; s-uitgang ammoniak sulfaat zeer snel, vooral de caprolactam, de bouw van kolen groeit en aardgas, zoals een aantal grote kant apparaat, de markt een grotere impact vormden, in combinatie met de algemene tendens van de markt van de meststof is nog steeds zeer zwak, dat de prijs van de stad van ammoniumsulfaat verhoogd ruimte is niet te groot.