Kleur Coating ammoniumsulfaat 21% stikstof 24 %S

Basisinfo
 • Model-nr.:Kleur granulaire

 • Release Type:Snelle

 • Chemische karakter:Chemische zuur

 • Type:Kunstmest

 • Specificatie:21 %N

 • Classificatie:Stikstof kunstmest

 • Infectie van de bodem:Fysiologische Acid

 • Uiterlijk:Granulaire

 • Handelsmerk:QingZhouHuaShun

 • Oorsprong:ShanDong, China

 • Productbeschrijving

Ammoniumsulfaat 21% stikstof Caprolactam Grade

Pakket 50KG zak,

Uiterlijk:wit kristal, wit granulaire

Bron, vers materiaal, niet vanuit de industrie afval, geen schadelijk stof inhoud

WIE ZIJN WIJ?
QingZhouHuaShun is een agro wetenschap bedrijf, bieden wij de technologie en oplossingen voor klanten en eindgebruikers. We hebben meer dan 7 jaar ervaring en professioneel team. Onze producten en diensten zijn gepositioneerd in de high-end, wij doen niet streven naar de goedkoopste of luxe, bieden slechts de meest valuble producten en service. Maar wat wij niet alleen producten leveren.

WAT KUNNEN WIJ?

1. volledige oplossingen voor boeren, momenteel onze product range cover pesticide, veterinaire drug, kunstmest, andamp van de grondstof; finish producten, agro machine en hulpmiddelen, we nog steeds houden opgroeien en delveoping, in de nabije toekomst die kunnen wij meer en meer voor onze klanten.

2. gebaseerd op customerand #39; s eisen, kunnen we aanpassen speciale formulering andamp; speciale producten voor onze doelgroep en klanten, en zorg ervoor dat alleen onze klant hebben die producten of de formuleringen, soortgelijke producten vergelijken, ons zullen doeltreffender, valuble en meer algemeen.

3. technologie andamp; ondersteuning voor oplossingen, die we niet alleen oplossen product, productie, kwaliteit formulering probleem, geven wij ook advies voor hoe te gebruiken, wat gebruiken, correct gebruik enz.

4. marktsteun, agrochemische hou niet van andere industrie, voor de bijzonderheid, registratie is een onoverkomelijke barrières, lood veel klanten daar stoppen. Maar nu onze klant niet zorgen te over dit maken hoeft, in het begin van de samenwerking kunnen wij documenten om te helpen onze klant die het doorgeven van de registratie (eerlijk kunnen niet wij alle documenten voor registratie, maar de meeste van hen zijn ok). Maar wat we doen veel meer dan dat, na samenwerking kunnen we sturen de gratis monster van de grote hoeveelheid aan eind-gebruiker, dan kunnen ze proberen onze producten, zodat de eindgebruiker om te weten van onze nieuwe producten, relatiegeschenk, advertentie producten, voor VIP klant, we hebben meer steun, bijvoorbeeld korting contant. Onze samenwerking zal worden strak samengebonden

5.Cusomerand #39; s merk aanvaardbaar, dat kunnen wij unieke verpakking ontwerp om te voldoen aan verschillende customerand #39; s eisen.

6. onafhankelijke logistieke afdeling, bevestigen onze verzending efficiënt, snel, veilig, op tijd.

WAAROM KEUZE ONS?
We iets niet rechtstreeks produceren, alle productie is uitbesteed aan fabriek
Maar we zijn niet alleen eenvoudig een porter...
Je zou denken, dat onze prijs geen voordeel zal zijn? Veel hoger dan anderen???
Mijn antwoord zal alles duidelijk maken

We donand #39; t investeren plant direct, dat zou ons product een stuk minder vaste investeringskosten toewijzing, we betalen slechts weinig verwerkingsprijs, te vergelijken met traditioneel fabriek, onze kosten veel lager dan hen.
We niet produceren, maar alle de grondstof die wij onszelf, voor veel jaar partnerschap en andere betere voorwaarden, bijvoorbeeld betere betaling kopen, we kunnen altijd krijgen betere kwaliteit en betere prijs grondstoffen, omdat we niet zoals die groot bedrijf grote cash druk hebben.
In de tussentijd, we alles onder controle van de grondstoffen, productie, inspectie tot vervoer, zorg ervoor dat het juiste product, corrigeren van kwaliteit, juiste hoeveelheid bij onze klanten afgeleverd.
Rijke markt experience.eg,if u meststof zaken doet, wij kunnen u vertellen wanneer is de beste tijd om te kopen, we weten wanneer het dieptepunt is als het hoogste punt is, bespaart u veel geld en je kan maken meer winst, daarnaast technologie en beroep zijn de belangrijkste reden thatand #39; s waarom wij zijn bestaan, als hierboven gemeld , we kunnen aanpassen en geven van professioneel advies.
We combineren traditionele handelsonderneming en fabriek en #39; s voordeel om u te dienen. U zal voelen anders.

PARTNER EN MARKT.
Onze markt: Europa (Rusland, Oekraïne), Frankrijk-Oost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika.
Partner: We zijn op zoek naar partner van onze doelgroep die onze idee en principe kan aanvaarden.
We hopen dat onze partner hetzelfde als ons richten op agrochemicals, bieden betere producten en oplossingen voor farmets, dit op basis van lange termijn samenwerking alles, wij hopen dat we samen kunnen opgroeien.

Wilt u partner uit China, zullen we actie gebruiken om het te bewijzen aan u, we kunnen uw beste betrouwbare partner en vriend in China.

Welkom bij Ms.Summer contact

Website:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel:86-15621420172 0536-3299000