Crystal Granular Ammonium Sulfate Fertilizer 21-0-0 + 23s

Basis informatie
  • Model nr .: 21-0-0 + 23S

  • Type vrijgave: snel

  • Uiterlijk: korrelig

  • Classificatie: Trace Element Meststof

  • Infectie op de bodem: fysiologisch zuur

  • Crystal Granular 21-0-0 + 23s: Kleur: Wit Kristal

  • Specificatie: SGS, kan worden gemaakt op basis van uw verzoek

  • HS-code: 31059000

Productomschrijving
I. INLEIDING VAN HET PRODUCT
Ammoniumsulfaat [(NH4) 2SO4, N: 20-21%], is wit poeder, het zal lichtgeel of grijs worden voor bijproduct of als het vreemde stoffen bevat. Bevatten stikstof 20-21%. Natuurkunde stabiel. Ontleed temperatuur hoog (≥280oC). Geen hygroscopisch. Kritiek hygroscopisch punt is relatieve vochtigheid 81% (20 ° C). Oplosbaar in water. 70 g / 100 g wanneer de temperatuur 0 ° C is. De vruchtbaarheid is snel en stabiel.
Behalve stikstof bevat het 23% sulfaat als belangrijke sulfaatmeststof. In gebieden zonder sulfaatmeststof die langdurig worden gebruikt, zal de bodem sulfaat missen. Ammoniumsulfaatmeststoffen kunnen een belangrijke oorzaak worden voor het leveren van bodemsulfaat.

Ammoniumsulfaat is een typische fysische zure stikstofmeststof. SO42- reageren met Ca2 + na grondomzetting, gevormd onoplosbaar CaSO4, wat uiteraard de bodem-PH-waarde niet zal beïnvloeden. Maar voor neutrale en zure grond, zal het combinatieproduct van residueel SO42- en H + de PH-waarde van de bodem verlagen en de grond verzuren. Voor constant gebruik van bulk moeten we limoen matchen om bijwerking te voorkomen.

II. TOEPASSING IN GOLFCURSUS
Ammoniumsulfaat wordt meestal gebruikt voor zout-alkalische grond, om de PH-waarde van de bodem te verlagen. Het kan samen met zand na goed mengsel worden gebruikt. Irrigeren na het aankleden. Het kan ook een oplossing maken met 3% en bladspuiten.

III. WARING
Vermijd alkalische stoffen (bijv. Kalk) of kunstmest (Ca-Mg-P-meststof) bij opslag of translatie, om ontleding en verdamping van stikstof te voorkomen. Bij het kleden in zure grond, afhankelijk van de hoeveelheid meststof en de zuurgraad van de grond, moeten we een aantal maatregelen nemen voordat het wordt aangekleed, zoals kalk enz.