N21% Caprolactam Grade ammoniumsulfaat

BASISINFORMATIE:

Indeling: stikstof kunstmestType: Quick release
Infectie op bodem: fysiologische AlkalineChemische karakter: chemische zuur
Uiterlijk: CrystalType: mest

N21% caprolactam rang ammoniumsulfaat
MolecularWeight 132.14
CAS 7783-20-2
Uiterlijk wit/yellowishcrystal, novisiblemechanicalimpurity
Eigenschappen Easilysolubleinwater.Aqueoussolutionappearsacid.Insolubleinalcohol,acetoneandammonia. Easilydeliquescentandvolatilizedintheair.Slightodorofammonia.
Maakt gebruik van Applicabletocommonsoilandcrops, notonlyuseddirectly, butalsousedaswatersolublefertilizer. Ammoniumsulfateisalsousedasfireproofagentandadditive.Inindustryitisfluxinjointingindustry.Food-gradeproductsareusedasdoughregulatorsandyeastnutrition.


AMMONIUMSULFAAT NIEUWS:

Mexico China ammoniumsulfaat maken een voorlopig antidumping-onderzoek:

Februari 19. Mexico ministerie van economische zaken-internationale handel praktijk administratie in kennis China in Mexico heeft op dezelfde dag in de aankondiging van het Publicatieblad, de van oorsprong uit China en de Verenigde Staten van ammoniumsulfaat (tarief voor 31022101) antidumpingmaatregelen onderzoek maakte van de prejudiciƫle beslissing, besloten voort te zetten van het onderzoek en de betrokken producten aan de voorlopige anti-dumpingrechten te heffen.

Het bedrijf Wuzhou Feng en andere native uit Chinese invoer geheven$ 0.1782/ kg van voorlopige auti-dumping belasting.

Honeywel bedrijven en andere inwoner van de Verenigde Staten ingevoerde producten heffing 0.1858 dollar/kg van het voorlopige anti-dumpingrechten belasting.