Panyu zwart Workshop natrium Polysulfide ammoniumsulfaat rundvlees slachtafvallen verwerking Ox Hoof

Ammonium natrium sulfide unhairing weken peroxide bleken smaakstof voor gekookt vlees marktkraam

Panyu, een zwarte medewerker van geweten veroordeeld het nieuws aan verslaggevers voor de workshop; rechtshandhavingsinstanties gevonden verboden en in beslag genomen honderden kilogram voedsel

Eenvoudige voedsel gekookt schotel varkens oren, dravers, ox, rundvlees pees, is wat vele leden van het publiek goed, maar achter deze heerlijke, onderdompeling door een giftige chemicaliën, durf je te genieten? Onlangs, onthult de ondergrondse zwarte workshop in Panyu, een werk van een werknemer aan de nieuwe uitdrukkelijke dagelijkse lekken, het proces van HIV koude gerechten. Hij zei dat, vanaf 2008, een groot aantal van dit soort HIV koude gerechten doorstroming naar Panyu vleesmarkt. Terwijl in de loop van onaangekondigde bezoeken brengen aan een aantal lokale, willekeurige aankoop leider de schotel eindigde, heeft gedetecteerd dodelijke sulfiden.

Vooravond gisteravond op 11 o'clock, toezicht op de kwaliteit, Wei Jian, Guangzhou stad industrie en handel gezamenlijke rechtshandhaving en de diensten van de openbare veiligheid, handhaving om actie te ondernemen in deze zwarte workshop, ving een weken in de onbekende vloeistof in het oor, pig's voeten en andere honderden kilogram en giftige chemicaliën, maar de betrokkenen was niet gevonden. Op dit moment gezamenlijk wetshandhavingsinstanties voor verder onderzoek naar het incident.

1, brak het schuim drie-chemische mals en sappig

Jongen jarenlang Hai in Guangzhou (niet zijn echte naam), shiqiao, Panyu district, gelegen in het Midden-Oosten- en kruispunten, over meer dan 10 meter van de Panyu weg viaduct werk voor een ondergrondse vleesverwerkende zwarte workshop. Kijk baas kocht oor, varkens vlees, nadat een weg van giftige chemische stoffen na het inweken, vervolgens verzonden naar de vleesmarkt door hoge prijzen kraam, ging uiteindelijk naar mensen van tabellen.

"Geweten, u niet wilt dat deze besmet groenten en anderen." Hai zei hoewel hij ontslag uit zwarte workshop werk, maar nog steeds verkoos te lekken naar de media. Om aan te tonen de afschuwelijke giftige gekookt voedsel-proces, bracht Hai speciaal van de zwarte workshop een groep van giftige chemische stoffen.

"Met water met behulp van natrium sulfide, alle haren op het vlees af." Hai zei: sommige zwarte poeder van natrium sulfide, en put slechts eenderde oplossen in water emmers, plotseling geroerd uitgestoten een verstikking penetrante geur van een hoest. Vervolgens de Hai heeft drie donkere, harige koe oren, gedrenkt in natriumsulfideoplossing na een periode van tijd, een Hai zetten rubberen laarzen tot een stap op de stempel, '(NAS) is een sterke base, haar te verzachten, stap uit.

Na drie toonaangevende ontharing en wordt geplaatst in een zeer penetrante geur van ammoniumsulfaat oplossing weken. "Effect van ammoniumnitraat wordt dat aanscherping van de haarfollikel op vlees, vlees glad." Hai zei dat de laatste bewerking dat de leider in industriële-grade waterstofperoxide is (beter bekend als waterstofperoxide) weken heeft een sterke bleken effect van waterstofperoxide als een sterke oxidator.

Na ongeveer een uur in totaal van de drie chemicaliën, de laatste drie vuile leider alleen als herboren, steeds wit glad, vervolgens gekookt op smaak gebrachte, gekookt voedsel kraampjes die kunnen worden verzonden naar de vleesmarkt te koop.

2, zorg onaangekondigde bezoeken brengen aan zwarte workshop verborgen in een veeboerderij in de

Door het punt van de Oceaan, 29 augustus om 6 uur in de middag, journalisten on-site onderzoek deze zwarte workshop verborgen in een veeboerderij gevonden, koe mest rond de zwarte workshop overlopen, stinkende. Zwarte workshop voor een totaal van vier operaties, naast een kamer met twee vrouwen buiten de mond vee verminking en andere operaties zijn vergrendeld. Verslaggevers kwam zwarte workshop minder dan een minuut later, monitor de 3 man verscheen voor een persconferentie, verslaggevers moest vinden een excuus om te verlaten.

Hai zei dat het een lucratieve industrie, een leider in kosten slechts twee Yuan, na chemische behandeling kan worden verkocht voor zes of zeven een, zodra halogeen voor meer dan 10 pond van de hoge prijzen verkopen kan. "Ze zijn dus ook heel voorzichtig zijn, zie de vreemdeling komende kruisverhoor." Hai zei dat deze zwarte workshop begon op acht of negen uur elke nacht, te kloppen uit vroeg vanochtend, dag Niu eh, varkens voeten, waardoor meer dan 300 kilogram van toxische producten, heeft meer dan 1000 Yuan van inkomsten per dag. Vanaf 2008, een groot aantal zwarte Panyu, workshop verwerkt productstroom tot meer vleesmarkt.

3, test leider deli gedetecteerd zwaveldioxide

Vervolgens deze verslaggever ging naar Zhong Cun, Panyu, Qing hij vleesmarkt, zoals gekookt voedsel kraampjes willekeurig gekocht een paar ox gekookt voedsel. Geïnspecteerd door de Oceaan, de marktleider in de verwerking van de methoden en de manier waarop hij toont als een noir. Om te bevestigen het standpunt van Hai, een verslaggever met een leider van de leiders kocht Hai geproduceerd kwam naar Zuid-China University of Technology afdeling van het testen van voedsel en vond dat twee leiders werd gevonden in de dezelfde hoeveelheid residuen van zwaveldioxide. Inspecteurs zei de zwaveldioxide in de maag te formulier waterstofsulfide en waterstofsulfide is een krachtig neurotoxine, dodelijk.

4, onderzoeken de 27 ingrediënten weken in de oplossing van de chemie

Gisteravond om 10 uur, Hai na het verslag aan de relevante ministeries, kwam Express verslaggever bij het Bureau van de Guangzhou van kwaliteit en technische begeleiding, administratie, handel en industrie, lokale straten en politie zwarte workshop, maar nu vergrendeld Gates verschillende acties en activiteiten die niet door de deur er gezien.

Laatste nacht 11:10, gezamenlijke wet rechtshandhaving personeel is goedgekeurd, na dwingt open de deur naar het invoeren van de scène, vond het huis verlaten, maar de stank geraakt. Gestapeld in het huis over meer dan 20 blauwe plastic vaten voor chemische industrie, waarvan 20 grote vat een aantal koeien en varkens oren, hoeven, pezen en andere ingrediënten in een chemische oplossing weken op een transparante heeft, zijn sommige ingrediënten donkere en stinkende en trok veel vliegen. Ook heeft een aantal toepassingen op de scène, geïdentificeerd als 27,5% van technische grade waterstofperoxide oplossing en poeder ammoniumsulfaat verlaten.

Meer dan 10 minuten later, wetshandhavingsdiensten gevonden een kamer operatie vermomd als een slaapzaal, in beslag genomen meer dan 7 vaten inweken van ingrediënten, alsmede 50 kg en 100 kg van ammoniumsulfaat met natrium sulfide poeder. Vangsten van natrium sulfide en ammoniumsulfaat op de wrapper, deze verslaggever zag zijn duidelijk gemarkeerd met waarschuwingen "verboden voedsel".

"Ze zijn zonder een vergunning, kan gekarakteriseerd worden als zwarte ondergrondse holen, maar die ingrediënten zijn giftig, ook moet verder onderzoek." Gemeentelijk Bureau van kwaliteit en technische begeleiding, een rechtshandhaving officiële zei, omdat de relevante betrokkenen ontbreken, om andere te onderzoeken de zaak veel moeilijker. Op ongeveer 2 uur gisteren, recht handhaving officieren ontdekt de ingrediënten met water met een gewicht van ongeveer twee ton, ingrediënten, zullen nettogewicht van tot honderden kilogram, met uitzondering van monsters voor het testen, maar andere ingrediënten richten op onschadelijke verwijdering.

Markt bezoeken

Individuele kraam eigenaren toegelaten tot goedkope gekookt voedsel

Nieuwe Express nieuws gisteren, verslaggever bezocht heeft, Tianhe district, Tong Xia en Dong Pu, en stenen merk dorp, en lid dorp en de weg van de sport verschillende grote vlees markt gevonden, elk huis vleesmarkt zijn heeft een twee huis verkocht vee potje en hoof, gekookt voedsel document mond, ondanks de meeste kraam zijn zei dit voedsel materiaal zijn van formele vlees gezamenlijke fabriek , maar ook heeft individuele kraam toegegeven wordt gekocht Yu privé menselijke Street, omdat particuliere vlees straat van prijs zal sommige lage.

"Deze (ingrediënten) wanneer goederen goed afgehandeld, zoals fabrikanten doen, weten we niet over." Tong vlees groothandelsmarkt onder een gekookt voedsel kraam eigenaars zei, scoorde hij meer dan 20 dagelijks meer gestoofde op hun eigen koeien en varkens oren, zeer goed verkocht, drie of vier uur in de middag voordat ze uitverkocht.