Zhanglong met Ammonium Persulfate op hoge snelheid Trailer band lek veroorzaakt door een ernstige blessure

3:30, opknoping zhanglong snelheid in de richting van Zhangzhou, ongeveer 2 kilometer van Nanjing Toyota importeren, rear tire ontplofte. Rijden van meer dan 20 meter, aan de achterkant uit het vuur. Aanhangwagen uitging voor enige afstand alvorens tot stilstand te komen. Op dit punt, de 12 banden en een reservewiel van de auto barstte in vlammen. Ammoniumnitraat persulfate door hoge temperatuur Grill snel ontleding, vormen een sterk zure mengsel, lekt. Ongeval, 1 barefoot te ontsnappen wordt gebrand.

Februari 28, 3:35 uur, branden grondgebied van zhanglong Nanjing band trailer hoge snelheid, auto 25 ton van ammoniumnitraat persulfate door hoge temperatuur Grill ontleding, lek, het vrijgeven van grote hoeveelheden van prikkelende gas. Lokale brandweer, high-speed verkeerspolitie, Highways Department onmiddellijk verwijderen gevaar baan voor maximaal 8 uur. Ongevallen, gevaarlijke ontledingsproducten 1 werden verbrand, werden gestuurd naar 175 ziekenhuis voor behandeling.

13 banden barstte in vlammen

Op de middag gisteren zei de chauffeur met aanhangwagen Qiu Zhenhuai collega's overkomen Qiu Shuizeng, zelfs pech, "als hij uit zijn schoenen stapte zou mooi." Middernacht, drie man van de Ming en Qing Qiu Zhenhuai en landgenoot Qiu Shuizeng aanhangwagen 25 ton ammoniumsulfaat vanuit huis aan Xiamen uitvoering. 3:30, opknoping zhanglong snelheid in de richting van Zhangzhou, ongeveer 2 kilometer van Nanjing Toyota importeren, rear tire ontplofte.

'Klonk, auto verbrand tot zeer binnenkort. Qiu Zhenhuai zei, niet aandacht besteden, maar het opende meer dan 20 meter, achterzijde uit branden. Onmiddellijk ophouden met oorzaken achterste achterklep, trailers, reed voor enige afstand alvorens tot stilstand te komen. Op dit punt, had de achterzijde 12 banden en een reservewiel barstte in vlammen. Ammoniumnitraat persulfate door hoge temperatuur Grill snel ontleding, vorm sterk zure mengsels, uitgelekt, stroom naar voren.

1 mensen ontsnappen barefoot Burns

De nacht is donker, twee mensen in de trailer is niet zich bewust van gevaar is in de buurt. Qiu Zhenhuai eerste blik, vervolgens aangeroepen Qiu Shuizeng uitstappen om te ontsnappen. Maar dorpelingen schreeuwen omhoog op beide voeten, dan viel. Dit najaar, voeten, handen, heupen zijn sterk zure afbraakproducten branden op de weg. Qiu Zhenhuai geplukt collega's liep meer dan 10 meter voordat het gestopt.

Voor het eerst kwam in Zhangzhou van snelle verkeer politie brigade vond de politie gewond Qiu Shuizeng, onmiddellijk behandeld in het plaatselijke ziekenhuis. Nanjing maar lelijke ziekenhuisartsen gevonden dat Qiu de schade zeer ernstig was. Politie en artsen verzonden snel Qiu Shuizeng naar 175 ziekenhuis voor behandeling. Verslaggevers geleerd dat gewond Qiu Shuizeng generaal 20% met ernstige brandwonden, vooral in de ledematen en de billen, momenteel zijn er geen levensbedreigende, maar het is nog steeds op de intensive care voor de behandeling.

Brandweerman 8 uur verwijderen gevaar

Na ontvangst van het alarm, Nanjing brandweer kapitein Zou Xuefu stem op 3 apparaten, 18 troepen voor het eerst kwam. Volgens Zou Xuefu geïntroduceerd, ze aankwamen, nog steeds het verbranden van de aanhangwagen staart-8 banden, ammonium persulfate door open vlam Grill, snel breekt in chemische verbindingen, die betrekking hebben op bijna 50 meter hoge snelheid weg, was gevuld met de penetrante geur is een sterk zuur.

3:40, Zhangzhou stad begonnen brandweer regio-overschrijdende noodprocedures, emergency planning direct onder het geheim brandbestrijding Squadron 2 toestellen, 12 soldaten uit voor versterkingen. Brandweer Chief, Zeng bende leidde de ploeg met spoed naar de scène van de altijd aanwezige opdracht opdracht verwijderen gevaar.

Om ongeveer 5 uur in de ochtend, is volledig brand geblust. Brandweerlieden uit het water, op schok, verdunnen van de chemische ontleding van de grond om te voorkomen dat oppervlakte corrosie. Op ongeveer 10 uur in de ochtend, noodgevallen Basic. 11:30, ongeval voertuigen werden gesleept weg, wegen naar normale wegverkeer. De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht. (Zuid-Oost-netwerk)